ECONFIG™ login

Movomech AB

Movomech AB utvecklar och tillverkar ett brett sortiment av ergonomiska lyfthjälpmedel till industrin – från ett förstklassigt profil- och skenprogram i aluminium till kompletta helhetslösningar med avancerade manipulatorer och skräddarsydda verktyg. I sortimentet ingår även innovativa antivibratoriska maskinskor och ergonomiska arbetsplatsmattor.

Om Movomech AB

Movomech AB är en ledande tillverkare och leverantör av ergonomiska lyfthjälpmedel och materialhanteringsutrustning. Sedan företaget grundades 1986 har vi skapat kundunika hanteringslösningar med utgångspunkt från våra avancerade lyftmanipulatorer och vårt välkända lättraverssystem Mechrail™ i aluminium.

I alla branscher med lyftbehov
Tack vare vår breda produktportfölj är vi verksamma inom de flesta typer av industri med lyft- och hanteringsbehov, både i Sverige och internationellt. Våra kunder finns inom vitt skilda branscher – från den allmänna tillverkningsindustrin och förpackningsindustrin till hus- och möbeltillverkare, fordonsverkstäder med mera, och vi levererar även produkter och hanteringslösningar till ett flertal systemintegratörer och återförsäljare.

Unikt kundfokus
Till skillnad mot andra aktörer inom lyftbranschen utgår vi inte från en specifik produkt då vi löser ett hanteringsproblem – med vårt breda produktsortiment i ryggen kan vi lägga fokus på kundens hantering för att skapa den bästa lösningen i varje enskilt fall.

Kvalitet och miljö
Movomech är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Miljöhänsyn är del av vår kultur och kvalitetsförbättringar en integrerad del av verksamheten. Minsta möjliga miljöpåverkan har en central del i all vår tillverkning och utgör en del av det strategiska arbetet.

Läs om vår kvalitets- och miljöpolicy under Verksamhetspolicy.

 

 

Om Sunnex Group

Movomech AB ingår i Sunnex Group, en företagsgrupp bestående av ett 20-tal företag som har sin bas i egna produkter och handelsprodukter för områdena Lyftteknik, Medicinteknik, Belysning samt Industri.

Verksamhetsmässigt samlas bolagen i två affärsområden, Industri samt Lightning & Medical. Gruppens verksamheter har ca 250 medarbetare och finns etablerade i 10 länder.

Affärsområde Lyftteknik
Movomech AB utgör en del av affärsområdet Lyftteknik, som tillsammans med gruppens övriga företag erbjuder marknadens bredaste utbud av lyfthjälpmedel och materialhanteringsutrustning såsom skensystem, lyftmanipulatorer, mobila kranar, lyftbord och godshissar.

 

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi hjälper företag att effektivisera sin produktion och förbättra sin arbetsmiljö!

 

Movomech tillhandahåller lyfthjälpmedel till industrin

Movomech tillhandahåller främst lyfthjälpmedel till den generella industrin, medan systemlösningar till Automotive-industrin hanteras av Movomech International AB.

Movomechs ergonomiska lyfthjälpmedel ökar effektiviteten och flexibiliteten i produktionen

Movomechs ergonomiska lyfthjälpmedel ökar effektiviteten och flexibiliteten i produktionen, och hjälper till att eliminera belastningsskador hos operatörerna.

Till skillnad mot andra aktörer inom lyftbranschen utgår vi inte från en specifik produkt då vi löser ett hanteringsproblem – med vårt breda produktsortiment i ryggen kan vi lägga fokus på kundens hantering för att skapa den bästa lösningen i varje enskilt fall.

Ergonomi ger ekonomi – flera internationella studier visar att investering i ergonomiska lyfthjälpmedel ger mångdubbelt tillbaka genom effektivare produktionsprocess, färre arbetsskador, förbättrad kvalitet och nöjdare personal.

Tony Kjellkvist

Försäljningschef

Movomech AB

Emil Lindell

Försäljning Sverige

Movomech AB

Mikael Carlson

Försäljning Sverige

Movomech AB

Camilla Torsténi

Innesäljare

Movomech AB

ECONFIG™ login
Change language