Econfig login

Karriär

Lediga tjänster

Konstruktör

Läs mer Stäng

Movomechs projektverksamhet växer och vi utökar därför vår konstruktionsavdelning. Vi söker nu en Konstruktör med erfarenhet av projektledning.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att rita och konstruera verktyg inom lyftteknik och materialhantering. Dina arbetsuppgifter omfattar projektledning, layoutarbete, konstruktion, konstruktionsledning, inköp, beredning, dokumentation och säljstöd. I ditt arbete gör du även kundbesök och har regelbunden kontakt med kunder via mejl och telefon.

Din bakgrund
Du är högskole- eller universitetsutbildad eller har tillägnat dig motsvarande kunskaper genom att ha arbetat som konstruktör en längre tid. Alternativt har du gått den långa vägen och skaffat dig erfarenhet från verkstadsgolvet. Som konstruktör använder du dig av Inventor, AutoCAD och Catia och erfarenhet av detta är meriterande. Du har teknisk fallenhet och kännedom om pneumatik och beräkningar. Vi söker dig som kan hantera flera projekt samtidigt och erfarenhet av projektledning är meriterande. Du hanterar Officepaketet och kan engelska i tal och skrift. Tyska är meriterande. Även el- och automationskunskap är meriterande.

Du som person
Du som konstruktör är driven, social och positiv. Du är kostnadsmedveten och har inga problem att arbeta självständigt eller i grupp. Du gillar att ha kontakt med kunder. Som konstruktör har du ett mycket nära samarbete med våra tekniker i verkstaden. Vi fäster vidare stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsteort är Kristianstad.

Tjänsten är 100 % av en heltid.

Tillsättning sker under första kvartalet av 2019. Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-02-28.

Välkommen med din ansökan!

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Johan Håkansson
E-post: johan.hakansson@movomech.se
Telefon: 044-28 29 53

Skicka en spontanansökan

Ingen fil är vald...

Jag samtycker till att Movomech sparar mina personuppgifter under en tidsbegränsad period (upp till 2 år) för eventuella rekryteringsbehov inom er verksamhet.

Johan Håkansson

Operations Manager

Movomech International AB

Econfig login
Change language