Econfig login

Personuppgiftspolicy

Datahantering med respekt och kundhänsyn

Dataskyddsförordningen GDPR
Dataskyddsförordningen (GDPR) är en ny lag inom hela EU/EES-området som gäller från och med den 25 maj 2018. Den ersätter de nuvarande nationella dataskyddslagarna med en uppsättning regler som är bättre anpassade till vårt digitala informationssamhälle. Det innebär bland annat att man som privatperson har fler rättigheter och möjligheter till bättre kontroll av de personuppgifter som man lämnar ut.

På Movomech har vi en integritetspolicy med riktlinjer som är styrande för hela verksamheten. Policyn reglerar hanteringen av personuppgifter inom varje affärsenhet.

Som kund, samarbetspartner eller kontaktperson är dina uppgifter alltid trygga hos oss och vi respekterar din integritet samt skyddar de personuppgifter som vi innehar. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med gällande dataskyddslag och vi ser till att din data är skyddad på rätt sätt. Vi sprider eller delar inte uppgifter vidare till tredje part. Samtyckesprincipen är en viktig del av GDPR som vi självklart respekterar.

Data är viktigt – både för din och vår affär. Därför ser vi till att den är skyddad och tar fullt ansvar för att den hanteras i enlighet med GDPR.

Information om Movomechs behandling av personuppgifter
Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Movomechs personuppgiftspolicy kan du antingen skicka epost till oss eller skriva till Movomech AB, GDPR, Box 9083, 291 09 Kristianstad.

Personuppgifter
De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss via formulär på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss, till exempel via epost. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter för statistiska syften och för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?
De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Movomech som du kan vara intresserad av.

Vidareförmedling av personuppgifter
Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part utan ditt samtycke.

Om du vill tas bort från vår e-postlista
Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta oss. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att avsluta din prenumeration via en länk i sidfoten.

Ändringar av vår personuppgiftspolicy
Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Mer information
För en fördjupad information om vår hantering av personuppgifter, läs vidare via länk nedan.

 

Econfig login
Change language