ECONFIG™ login

Emploi

Positions

Designer mécanique (en Suédois)

En savoir plus Fermer

Movomechs projektverksamhet växer och vi utökar därför vår konstruktionsavdelning. Vi söker nu en Konstruktör med erfarenhet av projektledning.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att rita och konstruera verktyg inom lyftteknik och materialhantering. Dina arbetsuppgifter omfattar projektledning, layoutarbete, konstruktion, konstruktionsledning, inköp, beredning, dokumentation och säljstöd. I ditt arbete gör du även kundbesök och har regelbunden kontakt med kunder via mejl och telefon.

Din bakgrund
Du är högskole- eller universitetsutbildad eller har tillägnat dig motsvarande kunskaper genom att ha arbetat som konstruktör en längre tid. Alternativt har du gått den långa vägen och skaffat dig erfarenhet från verkstadsgolvet. Som konstruktör använder du dig av Catia, Inventor och AutoCAD så erfarenhet av detta är meriterande.

Du har teknisk fallenhet och kännedom om pneumatik/beräkningar. Vi söker dig som kan hantera flera projekt samtidigt och erfarenhet av projektledning är meriterande. Du hanterar Officepaketet och kan engelska i tal och skrift. Tyska är meriterande. Även el- och automationskunskap är meriterande.

Du som person
Du som konstruktör är driven, social och positiv. Du är kostnadsmedveten och har inga problem att arbeta självständigt eller i grupp. Du gillar att ha kontakt med kunder. Som konstruktör har du ett mycket nära samarbete med våra tekniker i verkstaden. Vi fäster vidare stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsteort är Kristianstad.
Tjänsten är 100 % av en heltid.

Tillsättning sker under första kvartalet av 2018. Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, senast 2018-06-30.

Välkommen med din ansökan!

Envoyer une candidature spontanée

Aucun fichier sélectionné...

J'accepte que Movomech conserve mes coordonnées pendant une durée limitée (jusqu'à 2 ans) pour d'éventuels besoins en recrutement parmi ses activités.
ECONFIG™ login
Change language